Utställningar
konstutställning med konstnär Ylva Molitor-Gärdsell, Österlen

 

SEPARAT

UTSTÄLLNINGAR 2019

 

 

19  - 28 april SÖDRA MELLBY

Ateljé Ekberga Österlen

 

 

13 juli - 4 augusti SÖDRA MELLBY

Ateljé Ekberga Österlen

 

 

15 - 27 november TROLLHÄTTAN

GALLERI GUSTAFSSON

 

 

 

 

Konståret 2019 bjuder jag in dig till två stora färgsprakande konstutställningar på Österlen - Konstrundan under påsken och Sommarutställningen under juli månad. I november hittar du mig hos det familjära Galleri Gustafsson i Trollhättan.


Konstrundan på Österlen är den stora konsthändelsen under året då många konstnärer öppnar upp sina ateljéer för nära och långväga besökare. Så gör även jag och Du är mycket välkommen hem till mig på Ateljé Ekberga. En unik fyrlängad skånegård som du finner i den mysiga lilla byn Södra Mellby nära Kivik.


Det ska bli väldigt spännande att visa all konst som har flödat fram periodvis under det gångna året. Som konstnär är jag väldigt aktiv under den mörka delen av året då det finns få lockelser, förutom att måla så att färgen flödar! Jag är något av en 'periodare' dvs. målar intensivt under vissa månader och vissa månader målar jag knappt något alls.


Min utställning under konstrundan består av två spännande delar.


Akvarellutställningen, som visas i stallet och logen, fokuserar på organiska former och finurliga djur. Allt från drömlandskap till imaginära fåglar och lite busiga grodor.


Crypto Art by the Mother of Cypherpunk Fantasies - den andra delen av utställningen som visas på loftet, där jag, tillsammans med min son Carl visar målningar i gouache på vindpapp. Varje målning har en liten berättelse från crypto och blockchain världen. Jag målar och Carl berättar.

Konstrundan öppnar med en vernissage på långfredagen och fortsätter sedan till och med söndagen 28:e april. Öppet helgdagar 10.00 till 18.00 och veckodagar 13.00 till 17.00.

Välkommen!

Ylva  Molitor-Gärdsell

 

Ateljé Ekberga Österlen

Axel Nils Strädde 2

277 35 Kivik

Sweden

  

ylva@ekberga.se

Nästa Konstutställning

 

Sommarutställning

13 juli - 4 augusti 2019

 

Ateljé Ekberga Österlen


www.ekberga.se

Social Media

 

Facebook

 

Instagram

Supporting the Pink Ribbon

Copyright, All rights reserved, Ylva Molitor-Gärdsell 2019